ГРУПА БНПРИБ
ВАРДАР 196113120136
ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР13120136
БУТЕЛ1380524
ПРОЛЕТ 621361619
ГОЛДЕН АРТ1352617
ПРИЛЕП1331910
МУЛТИ ЕСЕНС1320116
ВАРДАР НЕГОТИНО1320116
SEHA GAZPROM LEAGUEНПРИБ
ВАРДАР 196132016
ТАТРАН ПРЕШОВ21013
ПАРТИЗАН10010


РК ВАРДАР 

ИСТОРИЈА


РК Вардар од Скопје е најуспешниот ракометен македонски клуб во историјата 


2B2C1
2D2E
2I2G
2F2F

ОСВОЕНИ ПЕХАРИ

СПОНЗОРИ