ФОТО ГАЛЕРИИ

19/07/2023
Прв тренинг во новата сезона – 19 јули 2023
Вардар го одржа првиот тренинг во новата сезона на кој присуствуваа и најголем дел од засилувањата што доаѓаат во тимот. Тренерот Владо Недановски и новиот стручен […]