РК ВАРДАР 1961

СОСТАВ 2023/24

ГОЛМАНИ

ГОЛМАН

МАРТИН ТОМОВСКИ

БРОЈ

12

ДАТА НА РАЃАЊЕ

10/07/1997

ВИСИНА

194cm

ГОЛМАН

ВАСИЛ ГОГОВ

БРОЈ

99

ДАТА НА РАЃАЊЕ

03/11/2000

ВИСИНА

190cm

ГОЛМАН

ДАМЈАН СТОЈКОВСКИ

БРОЈ

98

ДАТА НА РАЃАЊЕ

 

ВИСИНА

 

ГОЛМАН

МАРКО БОГДАНОВСКИ

БРОЈ

00

ДАТА НА РАЃАЊЕ

30/03/2001

ВИСИНА

 

БЕКОВИ

СРЕДЕН БЕК

МАРТИН КАРАПАЛЕВСКИ

БРОЈ

11

ДАТА НА РАЃАЊЕ

11/03/2000

ВИСИНА

178cm

ЛЕВ / СРЕДЕН БЕК

МАТИЈА НИКОЛИЌ

БРОЈ

29

ДАТА НА РАЃАЊЕ

29/08/2001

ВИСИНА

 

СРЕДЕН БЕК

КОСУКЕ ЈАСУХИРА

БРОЈ

13

ДАТА НА РАЃАЊЕ

29/06/2000

ВИСИНА

173cm

СРЕДЕН БЕК

НЕМАЊА ГОЈКОВИЌ

БРОЈ

25

ДАТА НА РАЃАЊЕ

25/01/1993

ВИСИНА

188cm

ЛЕВ БЕК

СТЕФАН ПЕТРИЌ

БРОЈ

33

ДАТА НА РАЃАЊЕ

14/01/2001

ВИСИНА

197cm

ЛЕВ БЕК

МАРКО МИШЕВСКИ

БРОЈ

97

ДАТА НА РАЃАЊЕ

23/08/1999

ВИСИНА

199cm

ЛЕВ БЕК

НИЛТОН МЕЛО

БРОЈ

96

ДАТА НА РАЃАЊЕ

22/09/2003

ВИСИНА

197cm

     

ЛЕВ БЕК / КРИЛО

ХАНСЕР МИКЕЛ РОДРИГЕЗ

БРОЈ

14

ДАТА НА РАЃАЊЕ

05/05/2000

ВИСИНА

187cm

ДЕСЕН БЕК

ТОМИСЛАВ ЈАГУРИНОВСКИ

БРОЈ

4

ДАТА НА РАЃАЊЕ

19/08/1998

ВИСИНА

188cm

ДЕСЕН БЕК

МОХАМЕД БАКАР
БРОЈ

17

ДАТА НА РАЃАЊЕ

21/07/2000

ВИСИНА

 

ПИКЕРИ

ПИКЕР

МИЛАН ЛАЗАРЕВСКИ

БРОЈ

18

ДАТА НА РАЃАЊЕ

09/02/1997

ВИСИНА

194cm

ПИКЕР

МИХАИЛ АЛАРОВ

БРОЈ

7

ДАТА НА РАЃАЊЕ

21/11/1997

ВИСИНА

197cm

КРИЛА

ЛЕВО КРИЛО

МАРКО СРДАНОВИЌ

БРОЈ

27

ДАТА НА РАЃАЊЕ

27/03/1998

ВИСИНА

182cm

ДЕСНО КРИЛО

ГОЦЕ ГЕОРГИЕВСКИ

БРОЈ

9

ДАТА НА РАЃАЊЕ

12/02/1987

ВИСИНА

185cm

ДЕСНО КРИЛО

АЛЕН ЌОСЕВСКИ

БРОЈ

77

ДАТА НА РАЃАЊЕ

07/06/2001

ВИСИНА

187cm

ДЕСНО КРИЛО

ДАРКО ЃУКИЌ

БРОЈ

45

ДАТА НА РАЃАЊЕ

11/12/1994

ВИСИНА

191cm

ЛЕВО КРИЛО

МАРИО СТОЈАНОВСКИ

БРОЈ

62

ДАТА НА РАЃАЊЕ

08/09/2004

ВИСИНА

183cm

СТРУЧЕН ШТАБ

РАКОВОДСТВО

ПРЕТСЕДАТЕЛ

МИХАЈЛО МИХАЈЛОВСКИ

ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР

БОРКО РИСТОВСКИ

СПОНЗОРИ