06/04/2023

Вардар – Војводина

Во првиот четвртфинален натпревар од СЕХА – Газпром лигата Вардар со 38-25 ја победи Војводина.  
01/04/2023

Алкалоид – Вардар

29/03/2023

Вардар – Тиквеш

26/03/2023

Вардар – Еурофарм Пелистер

19/03/2023

ВАРДАР – СКОПЈЕ (КУП 2023)

18/03/2023

ВАРДАР – ОХРИД (КУП 2023)

24/02/2023

ВАРДАР – БУТЕЛ

13/02/2023

ВАРДАР – ПРОЛЕТ