07/08/2023

РК Вардар 1961 и “Универзитет Скопје” потпишаа Меморандум за соработка

Извршниот директор на двојниот европски шампион РК Вардар 1961, Борко Ристовски и ректорот на Универзитет Скопје, проф. д-р Аце Миленковски потпишаа Меморандум за соработка, со што […]